Ez csak az anyjára és rá tartozik. Hogy kinek baj vagy sem, az mindegy.
A gyereknek baja nem lesz belőle. Barátnőm lánya 4,5 évesen szokott le. Már 9 éves, nyitott, okos kislány.
6, te sem vagy ép. Egyrészt semmi szexuális nincs benne, másrészt megnézném azt a 4 évest, akire rá lehetne erőlretni a szoptatást, ha nem akarja.
Nem baj, ha egyik félnek se baj. Rajtuk kívül senkinek semmi köze.
Kisebbik gyerekem 3,5 évesen szokott le. Teljesen magától minden presszúra nélkül. 1 éves kora óta rendesen evett, nem pürézett, az anyatej lelki okokból kellett még neki. Amikor készültünk az oviba eldöntötte, hogy ha ovis lesz "lerakja", mint valami függő. 2 hónapja járt oviba amikor egyik napról a másikra elég volt neki. Akkor érett meg rá. Önálló, ügyes gyerek. Nem kellett soha semmilyen pótlék, se az ujja, se cumi.
Hát szerintem az màr nem okés. Ott már elég nagy a gyerek, kb alig fér az öledve, tud enni, inni normálisan megnyugodni is meg kell tanulni cici nélkül is, szóval nem, szerintem 2-3 éves kor között már nem okés.
Szerintem 4 évesen már a cumisüveg sem okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!