Mitol csinalhatja ezt?
3 hetes kis babám szopizas kozben kb. 30-40ml tud kiszivni 1 ora alatt!! Nem lakik jol , kepes lenne 2 oran keresztul nyamnyogni de akkor is nagyon ehes marad.
Ezert kiszoktam neki potolni lefejt tejjel, igy osszesen eszik 110ml-t.
Nem az a baj hogy nincs tejem, mert van!
Nem ertem mitol csinalhatja ezt? Valaki jart mas hasonloan?
Mit csinaljak maskent?
Gondolom o ilyen baba hogy lassabban eszik vagy kisebbeket sziv?!
Na most itt 2 dolog lehet. Az egyik az, hogy amugy o csak enne, aludna, cumizna rajtad 0-24, ez egy teljesen normalis ujszulott “viselkedes”, szoval abban semmi nincs, ha 2 ora utan se akar leszakadni a cicirol. Sot, ez az “elvart”, igy szaporitja a tejet.
De csak Akkor, ha amugy van pisis-kakis pelus es hizik is.
A masik az, ami nalam volt, hogy tenyleg 24-bol 20 orat mellen volt, pisilni keltem csak fel. De nem nagyon hizott, pisis pelus is keves volt. Tejem volt, de rosszul szivott, le volt nove nyelve es gyenge volt az arcizam. Orvossal, szoptatasi tanacsadoval es devenyessel kellett egyutt dolgozni, mire ebbol vegre jo szoptatas lett. Meg ugye kozben a nyelvet fel kellett vagni.
Szoval lehet baj is, meg nem is. Beszelj orvossal es szoptatasi tanacsadoval szerintem.
A második hozzászólóhoz hasonlóan részben lenőtt nyelv, renyhék voltak a száj körüli izmai, feszes kicsit a válla. Tejem nekem is volt, azt kapott fejve, de a cumisüvegből is nagyon lassan itt ki. Nálunk konduktor és szoptatási tanácsadó segített. A nyelvét szintén fel kellett vágni.
Kitartást kívánok, van megoldás. Nálunk hat hetes, néhány napja oldódott meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!