Két napja szültem és még nem indult be a tejem, ez még nem késő vagy már szedjek vagy igyak már szoptatós teát?
Én a szülés után rögtön másnap elkezdtem inni a teát (napi 2szer csináltam 1,5 litert 2 filterből) és a 3. napra szinte elöntött a tej. Sokat segít, ha a manót mindig mellre teszed, és amikor végzett, utána próbálj meg fejni.
Gratulálok és nagyon boldog babázást:)
8 hetes anyuka
Szia.Nekem a 3.nap indult meg szülés után, de én nyösztettem a fejővel.Ingereltem, és rengeteget ittam.A babámnak a szopis teától fájt a hasa, így maradt a 100%-os narancslé, ami t kevesen tudnak róla, de nagyon jó tejserkentő.Rengeteget megittam , és annyi tejem lett hogy 2 gyereket tápláltam vele.
Gartula a babádhoz, és nem kell rögtön pánikolni.A természet úgy is megold mindent!
Nekem 3. nap indult be a tejem, és egyből rengeteg, azóta is rengeteg.
Én a szoptatós teát kb szülés után 1 héttel kezdtem el inni.
Azt tanácsolta nekem egy csecsemőgondozó, hogy először óvatosan a narancs-mandarinfélékkel, mert sok babának fáj tőle a hasa.
Üdv
Naranccsal óvatosan, begörcsölhet tőle a hasa!
Laktoherb + urtica urens 5 ch 2x5 golyó + miél gyakrabban cicire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!