Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért érdekel mindenkit...

Miért érdekel mindenkit ennyire, hogy tudok-e szoptatni? Másoktól is állandóan kérdezgetik?

Figyelt kérdés
Kezd idegesíteni, hogy bárkivel csak összefutok vagy rám ír messengeren/felhív vagy bármi az a második kérdése, hogy na, és van tejcsi? Szopizik a kicsi? Komolyan miért érdekel ez mindenkit? Nekem anno sose jutott volna eszembe senkitől ilyet kérdezni, ezután meg pláne nem fog. Igen, van tejem, de belegondolnak ezek az emberek abba, hogy akinek nincs vagy nem megy bármilyen okból a szoptatás milyen szarul tud esni egy ilyen kérdés? Amíg terhes voltam többen megkérdezték, hogy tervezett baba, azt hittem ennél parasztabb kérdés nem létezik, de ez a tudok-e szoptatni közel áll hozzá. Csak engem zavar? Természetesen nem a világ legnagyobb problémájának tartom, de kiváncsi lennék mást is zavart-e ez a kérdés?
2024. jún. 1. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%
Mert bunkòk, azèrt kèrdezgetik. Akiben van egy csipetnyi tapintat is, az nem kérdezget ilyeneket.
2024. jún. 1. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
Én úgy gondolom, hogy anyaként nekem példát kell mutatnom a gyerekemnek azzal, hogy nem hagyom, hogy belemásszanak az intim szférámba félidegenek. A saját anyósomat is letorkoltam miatta, pedig alapból semmi bajunk egymással. De ha a gyerek azt látja, hogy anyu nyámnyila módon szemet huny a tolakodás felett sőt, még zavarában ki is tálalja az intim részeinek működését a pletykás Juli néninek, az a gyerek ugyanilyen lesz. Nem fogja megvédeni magát, örökös áldozat lesz, mint az anyja.
2024. jún. 1. 23:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Sosem kérdeztem meg egy ismerőstől sem. Szerintem ez egy irtó paraszt kérdés. Nem volt tejem, így nekem ez fájó pont is volt.

Aztán a szomszéd akivel talán, ha 2 mondatot váltottunk 10 év alatt kiabálva a szomszédság illetve egy kb 10 fős épitő brigád előtt kérdezte meg, szoptatok-e? Nagyon szerettem volna felrúgni számomra borzasztó kellemetlen volt.

2024. jún. 2. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!