Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 14 hónapos a lányom és még...

14 hónapos a lányom és még szopik.Anyám kikészít,hogy miért hagyom ilyen nagy gyereknek.Szerintetek is gáz ?

Figyelt kérdés
máj. 16. 07:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk az tényleg gáz egy kicsit,hogy egy majdnem 4 éves gyerek még szopik.. A 14 honapos nem gáz.
máj. 16. 09:14
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nem szeretnêm 3 éves koráig,az biztos,mert az már nekem nem férne bele.Neki ez már csak megnyugtatás,mint más gyereknek a cumi.Anyám egyikünket sem szoptatott,lehet neki azért fura.Csak kicsit szarul is esett,merrlt inkább örülne,hogy az unokája anyatejet eszik.😮‍💨🤷De akkor még bele fér ezek szerint.
máj. 16. 09:24
 13/29 anonim ***** válasza:
33%

Az a gáz, hogy te nem a gyereked érdekeit nézed hanem hogy más mit mond. Ha más szerint gáz, a gyerekednek és nejed meg jó, akkor abbahagyod? Elbizonytalanodsz? Miért is? Anya vagy, legyen már határozott véleményed a családod érdekeit szem előtt tartva.

3,5 éves koráig cicizett a gyerekem és pont leszrtam ki szerint gáz. A gyerek imádta esténként, és én is. Nem így nyugtattam meg, elaludt oviba nélküle is, önálló, talpraesett, de nekünk így volt jó. 1 év telt el, de még mindig mondja mennyire szerette a cicit, és bujik. Jó rá visszaemlekezni mindkettőnknek és csodás évek voltak. Ez a fontos, nem az ki mit mond.

máj. 16. 09:30
 14/29 anonim ***** válasza:
72%
Ha azt írom, hogy szerintem kezd az lenni, abbahagyod? Én sem szoptatnek 1 év feletti gyereket, én itt huznam meg a határt, de se a gyakorisokra, se anyadra ne hallgass ebben, ha nektek így jó.
máj. 16. 10:11
 15/29 anonim ***** válasza:
41%
Az én lányom elmúlt 2 éves,és még szopik.És?Nekem ha napközben dolgom van,és itthon hagyom az apjával,vagy a nagyanyjával,akkor estére kő kemény a ,ellem,és Csepreg a tej.Ameddig ő igényli,és nekem van lehetőségem,tehát van tejem,addig szopni is fog.Nyugalom,az egyetemre nem az én mellemmel a szájában fog járni.
máj. 16. 11:23
 16/29 anonim ***** válasza:
65%
A 2 sem olyan durva még,de aki már 3,5 vagy 4 éves... Kicsit már az...
máj. 16. 11:27
 17/29 anonim ***** válasza:
38%
A who ajánlás a minimum 2 éves kor,a természetes leválasztódás azt hiszem 6 éves korig van.Egyébként meg ameddig anyának sem tehet,és a gyerek is jobban érzi magát tőle,addig semmi gáz.Oké,iskolást már fura szoptatni,de szerintem is azért 3 éves korig teljesen rendben van.
máj. 16. 12:16
 18/29 anonim ***** válasza:
23%

Anyám inkább dicsér érte, pedig ő minket nem szoptatott sokáig.

Anyád a gáz. A WHO ajánlása 2 év.

máj. 16. 12:55
 19/29 anonim ***** válasza:
27%

2,5 éves, és hallani sem akar arról, hogy letegye. Én már nagyon elengedném.

Régen azt gondoltam, hogy ez már túlzás. Aztán lett gyerekem😅

máj. 16. 13:02
 20/29 anonim ***** válasza:
52%
19 ilyen az ,amikor minden rá van hagyva a gyerekre :)
máj. 16. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!