Ugy erzem, kezd apadni a tejem, hogyan értessem meg ezt a 14 hónapos gyerekemmel?
3-as már miért nem kéne??? Másfél-kétéves korig teljesen normális, ha éjszaka éhes és ezért megébred. Annyira bírom az ilyen megmondó embereket, akik ideböfögnek valamit, csak épp nem a kérdésre válaszolnak...
Kérdező, cumija van a kicsinek? Lehet, hogy arra át lehetne szoktatni, ha tényleg csak cumizásra használja már a melled. Tudom, nem a legjobb megoldás, de talán jobb mint a jelenlegi helyzeted. Tejitalból a vaníliásat is próbáltad? Vagy a natúr ízűhöz keverhetsz babakakaót is akár.
Szerintem próbáld a fokozatosság elvét követni. Vagyis néhány naponta csökkenteni a szopizasi alkalmakat. Én az 1 éves babámat így szoktattam le (még februárban), nem azért,mert idősnek gondolom a szopizashoz,hanem mert jön a kisteso és néhány előzmény miatt nem szabadott tovább szoptassak.
Egyébként pedig,ha nem zavar,hogy mellen lóg,hagyhatod is. Sinam szoptattam volna akár 2 eves korig én is, egészséges és semmilyen más szempontból sem ártalmas. :)
Ja, esnalam is felkel éjszaka, (igen,még mindig), most nem cicitkap,hanem vizet. Hamar atszokott. Próbáltam tejet és teát is, de neki inkább víz kell,az is pohárból.
A lényeg,hogy valamit kapjon a mell helyett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!