Mit tegyek, ha kevés a tejem, ami még csak előtej, és a babának nincs türelme szopizni? Lehet kiegészíteni tápszerrel, és ha igen, milyennel?
szia az már nem előtej, ha kevés, akkor is sokat szoptass, és csak a szopi után add neki a cumisüveget. Így 1-2 hónap alatt teljesen elapad a tejed, és onnan már nincs visszaút.
Szopi, utána c.üveg.
Nem baj az, ha egy kicsit megszenved a tejért, minéll többet van mellen, annál jobban termelődik majd.
2 gyerekes
Szia. Tedd cicire nagyon gyakran, próbálj fejni minél többet, hogy sok tejed legyen. Még egy kis türelem és beindul a tejed.5 napos babának még nem olyan sok kell. Igyál legalább 3 liter folyadékot, valamilyen tejserkentő teát. De ha most elkezded tápszerezni, akkor még annyi tejed se lesz.
Üdv, 5,5 csak anyatejes kislány anyukája
Jaj, mintha csak a saját történetemet olvasnám :)
Úgyanígy 5 naposan, ugyanezzel a dilemmával! Az én babámnál rájöttem, hogy azért nem tud szopizni, mert annyira éhes és mohó, hogy valahogy nincs türelme hozzá. Az volt a megoldás, hogy kb 5-8 ml tejet adtam neki egy kis pálinkáspohárból szopi elött és az elég volt neki ahhoz, hogy nyugodtan kezdjen el szopizni! Pár nap után - amikor már jobban ment neki a szopi - elhagytuk a kupicázást. Most 6 hós és szopizik még ezerrel.
Én is pótolni akartam, mert kétségbeestem, de most már tudom, hogy nem kell, előbb meg kell próbálni minden mást!
Lehet azér t sír mert túl sok jönn egyszerre. Az én babám azért sírt. Tedd sokat cicire, ne csak mikor éhes, és akkor nyugodtan is tud szopizni. És igyál kecskerágófű teát. 3 és fél hónapos a kisbabám ,nekünk bevált. Bízz magadban és a kicsibe. Nekem ez adott erőt.Nem gondoltam másra, csak arra, hogy neki ez elég, énekeltem neki, és próbáltam elhesegetni hogy nincs elég tejem. én is mindig stresszeltem, odáig jutottam, hogy volt mikor "üres" volt a cici. Akkor azt mondtam, ennek nincs értelme, a baba tudja mennyit akar enni, és két etetés között, kicsit "cicizett", kicsit evett, és ez beindította. Mindjárt megduplázta a súlyát.
Sok sikert, csak ügyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!