Babám lassan 3 hónapos, szerintem most pont annyi tejem van, amennyi neki kell, kiszivja teljesen. Mi lesz késöbb, ha több kell neki? Kiegésziteni tápszerrel, vagy tényleg több termelödik?
Hát, hogyha elég gyakran mellre teszed, és se vizet, se más ételt nem adsz neki, akkor igen, annyi fog termelődni, amennyire szüksége lesz. Ha mással is táplálod, nem éri annyi stimuláció az agyadat a melleden keresztül, ami üzenné neki, hogy még szükség van tejre.
Igyál sokat, szedjed a terhesvitamint (nekem az Eurovit Kismamáknak nevűtől mintha kicsit több tej is termelődött volna) és egyél Te is sok fehérjét, fehér húsokat.
Előző vagyok.
Egyébként az a "pattanásig feszült a cicim" érzés csak az elején van, hidd el, van benne, amennyi kell. Ha nem sír, hogy éhes, akkor elég neki!
Szerintem már beállt nálad a kereslet-kínálat. Így annyi termelődik amennyire szüksége van. Ne aggódj, és folytasd úgy, ahogy eddig csináltad, és nem lesz baj. Ha több kell neki, többet fog szívni, és több termelődik.
Ha van elég tejed számára, nem marad éhes, akkor mért egészítedél ki tápszerrel? Akkor azzal jóllakik, és nem fog kelleni neki a cici, és akkor fog kevesebb termelődni.
Jól csiálod, ne félj, nincs baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!