Meddig szopiztassam a babánkat?
Amíg kényelmes neked meg neki is.
Én 2 év 10 hónapig szoptattam.
A legtöbb gyerek előbb-utóbb màr nem igènyli. Töltsetek sok minősègi időt együtt, hogy sok màs mòdon is kielègìtsd a kötődèsi igènyèt. Ahogy nő, egyre több szokàst lehet kialakìtani, hogy milyen esetekben kap anyatejet. Pl csak otthon, csak elalvàs előtt stb. Csak figyeld a jelzèseit, hogy mennyire van igènye.
Az èn gyerekem 4 èvesen hagyta abba. Az utolsò fèl èvben csak pàr percig kèrte, elalvashoz.
Én is olyan 2 éves kor körül választottam le a fiamat. Azért, mert észrevettem, hogy már semmi tejem nincs, és leginkább csak cuminak használja. Kíváncsi lennék, aki 3 éves korig szoptat, ott valóban volt is még tej?
Ha van tej, és igényli, és téged nem zavar, szerintem nyugodtan.
Nekem nagyon nehéz volt leszoktatni, nagyon igényelte.
"Kíváncsi lennék, aki 3 éves korig szoptat, ott valóban volt is még tej?"
Ha a gyereket kérdeztem, volt.
3,5 évesen választotta el magát. Szerintem már nagyon minimális lehetett, nem is csüngött órákig. Jellemzően pár perc hajnalban és kész, de ragaszkodott ahhoz hogy van benne. Mindenesetre nem kellett apasztással bajlódnom, amikor egyik napról a másikra hiszti nélkül elhagyta.
Az az igazság, lehet nem kamu. Vannak ilyen elvetemültek.
Barátnőm fia 4.5 éves és a mai napig cicin alszik el.
Közéspős, okos értelmes fiú.
De barátnőmnek több gyereke nem lehet, ő meg ki akarja élvezni 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!