Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Homeos bogyo segíthet egy...

Homeos bogyo segíthet egy minimálisan is?

Figyelt kérdés
2.5 honapos a babám sajnos le csökkent a tejem mennyisége. 1 hét alatt 100g hízott. Mind2 cicit kéri és max 1 órát alszik szopi után. Ha meg fent van sokáig felora múlva megint kéri. Amivel úgy nincs baj mert az a fő kulcsa h több tejcsi legyen de nem nagyon akar. Vettem homeos bogyót hátha segít plusz iszok ízes sort,citromfu teát . Enni is húsos ételek eszem . Totál nem tudom mi segíthetne . A 100g védőnő mondta h kevés és azt javasolt pótoljam tápszerrel
ápr. 15. 17:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én se voltam és férjem se egy hu de vastag gyerekek. A teatol faj a hasa sajnos picurnak. Mensi multheten múlt el igaz nem rendesen volt meg de gondolom a hormonok akkor is hormonok. Igyekszem vegyesen enni.

Igy gyarapodott eddig a linken elméletileg ott a kép. [link]

ápr. 16. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez rendben van. De ha gondolod töltsd fel a csopiba. Ha a charts-ra rámész kiadja egyébként diagrammként is.

És ha megnézed nem csak hízott de nőtt is a babád, nem mellesleg írod hogy ti sem voltatok nagyok.

ápr. 16. 11:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!