Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Normális, hogy még mindig van?

Normális, hogy még mindig van?

Figyelt kérdés
A lányom 3,5 hónapos és nem szoptatom. Kb egy hónapos koráig próbálkoztunk vele, azóta sehogy semennyit, de mégis ha meg nyomom a bimbót, akkor jön belőle tej. Ez normális jelenség? Meddig tarthat?
nov. 9. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy meddig tarthat, nem tudom. Én 7 hónapos koráig fejtem a fiamnak, azóta nem anyatejes. Még kb 5 hónapig jött nyomásra tej
nov. 9. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 1 éves koráig cicizett, 2 éves volt mikor újra terhes lettem, akkor maradt abba. Nem tudom ha nem lettem volna terhes, meddig lett volna. Most 4 hete nem cicizik a kicsi, kíváncsi vagyok meddig lesz.
nov. 9. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
2 évig szoptattam a lányom. Elválasztás után még 3 évig (!) volt tejem. Doki kontrollált folyamatosan, türelemre intett. Végül elapadt.
nov. 9. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Lassan 2 éves a fiam, 3 hónapig szoptattam és minimális tejem még mindig van. Nekem azt mondták normális.
nov. 10. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!