Már több, mint 1 éve nem szoptatok, de még mindig jön tej a cicimből. Ez normális?
Fél éve nem szoptatok, minimális tejem a mai napig van
Anyám annó hugomat összvissz 3hónapig tudta szoptatni, aztán elapadt a teje teljesen
Rá 5évvel újra belövellt neki (nem volt terhes meg semmi ilyesmi) és még mindig van neki is minimális teje pedig ez közel 3 éve volt
Valószinű normális a te verziód is, ha nem jár fájdalommal és nem nagy mennyiség ami van
Erre én is kíváncsi vagyok. Fél éve nem szoptatok, de nem akar elapadni az egyik mellemből a tej, és kénytelen vagyok néha fejni, mert időnként be is gyullad, fájdalmas csomók szoktak lenni.
A másikkal semmi gond nem volt.
3as
Nem tudom hogy érted a kérdést
Hugom után nem született több gyerek
Anya nem volt már terhes utána (el van kötve, meg hugom kései gyerek tehát anya 43éves volt mikor szülte)
3hónapos volt mikor elapadt anya teje
5éves volt mikor valamiért újra elkezdett termelődni a tej (a terhességet teljesen ki lehet zárni) és most 8éves hugom, anyámnak pedig még mindig van teje
Az orvosok azt mondták a hormonok játéka
Semmi rendelleneset nem találtak nála
8-as, lehet hogy nincs párja. Másrészt elég sok fura ember van, aki pl ezt taszítónak meg természetellenesnek érezné.
Holott a szarvasmarha tejét meg liter számra issza...
Mondjuk én szívesen kiinnám, üresre 🥺 Csak nekem nincs gyerekem, sem feleségem/barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!