Milyen eteleket fogyaszthatok amitöl sok tejem lesz?
Szeretnek tovabb anyatejet adni a babamnak de ugy veszem eszre hogy mintha olyan vizes lenne.
Azt meg hozza tennem hogy nyolc napja szoptatok,nyolc napos a kicsikem.
<elöre is köszönöm ha valaszoltok.
Lehet, hogy ez nem számít és csak én magyaráztam be, de amikor aranygaluskát csináltam vanília szósszal (tojásból, nem porból) csak úgy ömlött a tejem. A másik, ami bejött az a tojás leves.
Egyébként, amit az előzőek is írtak, változatos, egészséges étkezés és minden oké!
nekem az alkoholmentes sör és a forró viz tett csodát. Bár te még nem fürödhetsz, de mikor zuhanyzol hosszasan folyasd a melledre amilyen meleg vizet csak tudsz!
Ha igény szerint szoptatsz úgyis beállítja magának.
A vizes tej normális ilyen kicsinél. Amúgy is az előtej mindig vizes, hogy oltsa a kicsi szomját, aztán jön a zsírosabb tej.
8 napos babának pedig nem kell erős tej, az csak megártana a kis gyomrának.
Nekem a húsleves segített. Szabályosan éreztem, ahogy gyűlik tőle a tejem.
Csatlakozom, vizes tej nincs. Amúgy a lényeg a sok folyadék, fehérje, vitamin.
Én laktoherb teát iszom, nem mintha hinnék benne, csak kaptam és szeretem a herbateát.
Továbbá sok tejet iszom, szedem a Dvitamint, és zabálom a zöldséget (mikor mi olcsó)
Amúgy nekem a maszírozás is segítet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!