Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig szoptattad vagy terveze...

Meddig szoptattad vagy tervezed szoptatni a babádat?

Figyelt kérdés
Ha már nem szopizik, hogy sikerült a leválás?
2024. márc. 24. 09:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
50%

mind a hármat 2 évig

utána már nekem teher volt

2024. márc. 24. 20:09
 32/34 anonim ***** válasza:
52%
6 hónapig majd sajnos elapadt,mindent is próbáltam,de a 6 hónap is küzdelem volt,az eleje is,minden menstruáció alatt ami a 6 héttől jött. Nálam sose volt olyan,hogy csak előveszem és már megy is a dolog meg ömlik. Sajnos. Tápszeres lett,de ezerszer könnyebb is lett,éles váltás a kettő,azt gondolom. Nem gondoltam volna. Tudtunk menni mindenhova,stb. Aludni éjjel. 1 évig szerettem volna egyébként,bántam nagyon,az nálam a lélektani határ,nálam a rohangáló,mindent evő gyereknél már érdekesnek tűnik,hogy még szopizik. Saját döntés,de azért mindenkinek van mindenről véleménye és lehet is szerintem magamba. Most majd jön a második,remélem vele sikerül egy évig legalább vagy úgy egyáltalán.
2024. márc. 24. 20:27
 33/34 anonim ***** válasza:
62%

8 het kemeny munka kellett mire lett eleg tejem, de nem adtam fel, tudtam mennyire fontos.

2,5 evig szoptattam, az utolso fel evben mar csak reggel es este szopizott par percet. Magatol hagyta el egyik naprol a masikra napra pontosan 2,5 evesen.

2024. márc. 24. 23:43
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapig szoptattam, addigra már csak alváshoz igényelte, és egyszer csak ahhoz sem akarta elfogadni már. Én sem bántam, amúgy is kb 1 éves koráig terveztem szoptatni.
2024. ápr. 2. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!