Ha ketogén diátára térek, akkor semennyi tejem nem lesz, vagy csak csökken a mennyiség?
"Lehet, hogy megpróbálom óvatosan, és ha túl sokat csökken, akkor abbahagyom és visszaszaporítom."
Az meg van ugye, hogy nem feltétlenül fog ez működni? Simán elofordulhat, hogy ma este már alig lesz téged annak ellenére, hogy semmit se csináltál. Ez q "visszaszaporitom" meg nagyon buta vqgy naiv gondolkodás.
Kerdezo!
Nekem tökmindegy, hogy szoptatod a gyereked vagy tápszerrel eteted, de a kerdesed az volt, a dietadtol elmehet e a tejed. Elmehet. De semmi vész, a gyerek valóban fel nő tapszeren is, nem kell neked semmi áldozatot hozni
Csináld, ha akarod.
De engedd meg, hogy felvázoljam, mi fog történni.
Fogyni fogsz, DE a szoptatásnak búcsút inthetsz, és szét fogod b@szni vele a hormonrendszered. Ha neked ez megéri, hajrá.
15 kilót fél év alatt biztosan nem a levegőtől híztál, ehhez brutális kalóriatöbbletre van szükség. Vitán felüli, hogy nem észszerűen táplálkozol. Nem, a szoptatáshoz nincs szükség ennyi kalóriára és főként nem szénhidrátból.
Egy 21 hónapja szoptató anyuka.
"Nem eszem keveset, de azt próbáltam olyan egészségesen, amennyire tudom"
Ez a baj. Ehetsz te bármilyen"egészségesen" meg akármilyen divat diéta alapján ha zabálsz. Ha nincs kalória deficit akkor nincs fogyás. Ez ennyi.
Kérdező, kalóriát számoltál? Mert ha nem, akkor az legyen a következő. A testsúlyodhoz tartozó súlytartási kcal pont jó lesz, a szoptatás megadja a deficitet, ami kell. Fehérjét vigyél be bőven, a zsírral, szénhidráttal kísérletezhetsz. Az egészséges összetétel maradjon.
Ha nem megy, akkor fordulj a háziorvoshoz, sajnos kialakulhatott anyagcsere betegség, ami nehezít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!