Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért sír fel éjjel? Meddig...

Miért sír fel éjjel? Meddig lehet ezt bírni? Ha leválasztom jobb lesz?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek! Negatív kommentelők inkább ne.

1 éves elmúlt a kicsikém és még mindig cicizik persze már szilárd ételt is eszik. Éjjelente felsir nehezen lehet megnyugtatni. Valamikor 2-3 órát is alszik persze cicivel a szájába. Cumit akarok adni akkor attól is sír. Déli alvás is csak velem. Éjjel csak velem . Van olyan hogy fél óránként keresi a cicit. Nem bírom fáradt vagyok .... Nagyon szeretem ,imádom de sajnos elfáradtam. Terhesség alatt sem tudtam pihenni és így már 2 éve nem alszok 1 estét sem végig. Ha leválasztom jobb lesz? Minden megvolt nálunk . Hasfájás, fogzás (tart még) szeparacios szorongás... Mit tegyek. ? Más is volt így?

2024. febr. 15. 23:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10 hónaposan utasította el saját maga a mellemet a gyerek

Azóta alszik egész éjjel mint a kis angyal.Elotte óránként felvolt, cicivel a szájában aludt.Nem is értem a mai napig, hogy ilyen hirtelen három négy nap leforgása alatt hogyan választotta le magát, miközben előtte a cici volt a mindene.

Kettő éves már.

2024. febr. 16. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

Az enyém tápszeres volt, csak kevés ideig tudtam szoptatni,mégis éjszaka gyakran sírva kel fel. Szerintem annak az oka,hogy biztonságban akarja érezni magát és keresi a közelséged. Most 2 éves és még mindig megébred; látja hogy ott vagyok és alszik tovább, ha beteg meg még rosszabb mert ha fáj valami meg sem nyugszik. Úgy tudok a kor velejárója is néhány gyereknél a gyakori ébredés.

Próbáld ki a fehér zajt, illó olajjal talp masszazst, meg ilyen dolgokat,de nem garantált,hogy be is válnak.

Megértelek hogy fárasztó,mert 2 éve nem pihentél,de sajnos ilyen az anyaság.

2024. febr. 17. 09:18
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Igen,12#,de más ha csak odabújik vagy ringatod,minthogy kizárólag egész éjszaka a melleden van a gyerek és csak úgy hajlandó. Amíg te a nappali alvásnál esetleg egy mosdóba ki tudsz menni,ha elaludt,addig ő nem,mert a melle a szájába ázik és ha arrébb megy üvölt. Volt mindkettőbe részen,ég és föld a különbség. Mikor tápszeres lett megitta éjjel és aludt meg én is kényelmesen,azelőtt pedig hajnal 2-kor a fotelba ültem órákig pl.
2024. febr. 17. 09:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Abból a szempontból könnyebb lenne hogy nem merít még a szoptatás is ki. Le tud rendesen szívni az állandó etetés. Próbáld ki.
2024. febr. 17. 20:17
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Kibújt 2 foga de a helyzet nem változott, ma vettünk tejitalt neki de nem szívesen issza.

Még annyi hogy vissza gondolva kb azóta van ez a rossz alvás amióta megkapta a 12.havi oltást. Még az apja mondta is hogy biztos az álmodja....én meg csak most gondoltam végig. 3 hete tart ez. Sír majd ordít üvölt és feszíti magát. Elmúlik ez? Másnál is volt ilyen?

2024. febr. 18. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!