Három hónapos kislányom a szopozást sírva hagyja abba, szerintem kevés a tejci, de sem a másik cicit, sem tápszert nem fogadja el. Mit tegyek?
szia. nem tudom mennyire segitek de esetleg nem ettél valami olyat ami megváltoztatta az anyatej izét. gondolkodj mit csinálsz másképp...(még akár torna is lehet) ne röhögj ki de nekem a tejszaporitó titkos favoritom a buborkréos ásványvíz. rengeteg tejem lesz tőle. próbáld ki hátha.
tudom nem sokat segitettem:-(
A More MIlk nem tudom,hogy az ízét megváltoztatja-e a tejnek,de gyógynövény koncentrátum,tehát hasfájást okozhat.Nálunk is igy történt.Csak a fele adagot tudtam szedni,mert úgy üvöltött a Babóca ,h rossz volt hallgatni.
Figyeld,h hasfájós tüneteket észreveszel-e rajta.Ha igen akkor csökkentsd az adagot,mert nagyon bántja szegényt.
szia
A gyermekorvosunk egy Gynex nevű homeopátiás gyógyszert ajánlott.Nekünk bejött.Nem olcsó de megérte mert aznaptól ahogy elkezdtem szedni rohamosan elkezdett a tejem gyarapodni meg a babó súlya is.Sok sikert.Próbálkozz kitartóan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!