Tejszaporításra mi vált be?
Sajnos a nonstop szoptatáson kívül nem tehetsz mást a tejszaporítás érdekében.
De figyi, ha ennyire nem megy, hogy nincs pisis pelus, akkor azt is lehet, hogy hagyod a fenébe és tápszert adsz. A tápszer egy nagyon jó B terv. Nem kell belepusztulni a szoptatásba.
Szerezz egy sns-t és azzal add a pótlást. Ilyen helyzetben ez a legcélszerűbb.
Hagyományos üveges pótlással csak egyre messzebb kerülsz attól, hogy elég tejed legyen. A technikába olyannyira bekavar, hogy szinte lehetetlen visszafordítani
6-os, borzalmas kudarcként élem meg ezt az egészet, de persze tudom, hogy vannak helyzetek, amikor ezt el kell engedni. Mégis, nagyon jó lenne, ha nem szorulnánk tápszerre.
Be is sárgult a kicsi és a csecsemősök a kórházban azt mondták, az én hibám, mert nem szoptatom.
7-es, 3 óránként ébresztgetem, így napi 7-8-szor van etetés, de közben is mellre rakom, amikor éber.
8-as, nézegettem már, azt hiszem adok neki egy esélyt és reménykedem, hogy segítségünkre lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!