Karamalzból a gránátalmás is jó tejszaporításra vagy csak a malátás?
Esetleg tudtok tapasztalatot írni, hogy hat - e, mennyi idő alatt hat, milyen mennyiséget érdemes inni belőle, milyen időtartamig?
Kezdetben rengeteg tejem volt, aztán beállt a kereslet kínálat. Most szeretnék elkezdeni fejni egy beteg baba ismerősnek hosszú távon, és szeretném visszaszaporítani. Köszi minden választ vagy bármi tanácsot a helyzettel kapcsolatban! :)
Nem tudom hogy hat e, én ittam, mivel finom volt. Mindegyik jó, mert mindegyik malátás csak annyi hogy ízesített. Én a citromosat ittam, az ízlett.
A tejet viszont szaporítani úgy lehet hogy a babát minden nyekkenésre cicire teszed.
Áhh, köszi, ezt nem tudtam, hogy mindegyikben van - e maláta. A sört nagyon nem szeretem, megpróbálom ezt, hátha nincs annyira sör íze.
Nekem megy valamennyire a fejés, most szopi után 120 ml-t sikerült fejni, de nekem még éppen csak 2 hónapos a babám. 1 hetes babával szopi után 400 is ment, azt próbálom visszahozni. Arra gondoltam, hogy az egyiket a sajátomnak hagyom, a másikat meg a másik babának fejem. Szerintetek az jó lehet?
A karamalz egy üdítő. Nincs több hatása a tejtermelésre, mint bármely folyadéknak. Fejd a melled, az szaporít.
A tej ugyanis szoptatás/fejés közben termelődik, mert a mell tejtermelő, nem tároló szerv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!