Mi vált be tejszaporításra?
görögszéna kapszula. és a mit a többiek írtak.
szoptanít készülék, egyre kevesebb tápszer, számold a tele pisis pelenkákat (ami kijött, az be is ment), a mérésnek ne higyj, együttalvás, bőrkontaktus.
Nekem a tejszaporító tea és a Karamalz ital jött be, illetve a rengeteg folyadékfogyasztás, és - ne nevess - a kakaóscsiga :) de komolyan, én nem tudom mi volt velem, gondolom a szénhidrát kellett...simán betoltam minden éjjel kettőt. vagy hármat.
és nekem pl. bőséges hús és tészta fogyasztás is kellett.
Önmagában semmilyen étel, ital nem tejszaporító hatású.Ezektől nem lehet csodát várni. Sokan írják, hogy mindent megtettek, hogy több tejük legyen, ezt ettek, azt ittak,, de mégsem. Az igazi tejszaporítás a mell gyakori kiürülésétől várható, mindemellett megfelelő folyadékfogyasztás (több liter) és normális mennyiségű táplálék bevitele szükséges.
Nézz utána a szaporító fejésnek! (7-7-5-5-3-3-1-1)Igen, nagyon fárasztó, de 2-3 nap alatt duplájára majd triplájára emelte a tejem mennyiségét.
Kezdetben napi 3 dl anyatejet hordtam a babámnak, majd a szaporító fejés után 3 héttel én jelentkeztem be az anyatejgyűjtőbe leadónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!