Honnan lehet tudni, hogy tényleg a tejszaporító cuccoktól van sok teje valakinek?
Sehonnan.
Pár hetes korában rohamosan kezdett elmenni a tejem. Akkor elkezdte inni az ukko teát. Nem tudom, hogy használ-e. De tény, hogy azóta kB stagnál a mennyiség. Nem több, de van. Nem merem abbahagyni az ivását, mert nem tudom, nem e az segített, hogy van még tejem. Akkor derülne ki, ha nem innám többet. De inkább iszom és hiszem, hogy segít.
Én is ittam mindenfélét, meg szedtem az Urtica Urenst, de egyben biztos vagyok, hogy a legjobb tejszaporító a baba.
Első gyerekemmel ihattam bármit, mivel nem szopott, csak fejni tudtam, egy idő után a tejem csökkent, majd már nem is nagyon volt.
Második gyerekem a kezdetektől intenzíven szopott, rengeteg tejem volt. Ittam vele is Laktoherb teát, meg alkoholmentes sört, de így belegondolva nem hiszem, hogy ettől ömlött a tejem.
A harmadikkal az eleje nehezen indult. Köztes állapot a tesókhoz képest. Nagyobb volt a hajlandóság, mint az elsővel, de közel sem volt olyan erős, mint a másodikkal, első 2 hét kínlódás, tejem csökkent, hiába a tea meg a Karamalz. Utána valahogy rákapott, és onnantól volt is tej rendesen.
Én csak ebből gondolom azt, hogy tényleg a banán múlik elsősorban, vagyis magán a szoptatáson, az ingeren, amit a fejés az életben nem fog kiváltani, ezek a "csodaszerek" meg ki tudja, valóban segítenek-e vagy sem. Persze jó, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!