Elválasszam, vagy van rá antibiotikum?
De gyerekorvosra , nem házi vagy szakorvosra.
Amikor a lányom 5 hónapos volt, felírtak ügyeleten antibiotikumot(Amoxicilin)és mondták, hogy 2 hétig ne szoptassak-köszi egy 5 hós csak anytejes babánál ez baromira kivitelehező.
Felhívtam a gyrekorvosi ügyeletet és ott azt mondták, nyugodtan szoptassak.
Ennyit a felnőtt orvosok szoptatáshoz való hozzáállásáról.
Pedig elvileg nekik is tudniuk kellett volna.
Amikor meg az a bizonyos szájsebészeti dolog volt, közölték, hogy 13 hóapos ygreket meg ugyan már minek szotatok.
De jó, hgy legalább nem fiú, mert ha valaki fiút szotat ennyi idősen, az nem tesz jót a feljődésének
Ez már annyira gáz:-((((((
utolsó előtti
Köszönöm szépen a válaszokat. Én nem pontoztam le senkit. De tudom, hogy itt vannak olyanok, akik ezzel szórakoznak. Én így lettem 86 %-os, 3 éve vagyok tag, több száz kérdésre adtam már normális választ. Mégis itt tartok. De engem már nem is érdekel, akit ez tesz boldoggá, hát pontozgasson.
Egyébként igen, a felnőtt orvosok nagyon hülyén állnak a szoptatáshoz. Ő sem értette, hogy egy 8 hónapos gyereknek minek már az anyatej. Adjak neki inkább főzeléket. Azt is kap, könyörgöm! Szóval elég szakbarbárok, az tény. A gyerekorvosom meg azt mondta, hogy szoptassak minél tovább, annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!