Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy újszülött hányszor ébred...

Egy újszülött hányszor ébred fel éjjelente enni?

Figyelt kérdés
Pár napos, hetes, 1-2 hónapos baba hányszor ébred fel éjjel szopizni?
2023. nov. 16. 18:09
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Ha nem válik be akkor alkalmazkodunk hogy a legjobb legyen a babánknak.
2023. nov. 17. 10:58
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Apuka egyebkent nem dolgozik? Csak kerdezem. Mert szerintem olyan sose lesz, hogy tokeletesen megfelezitek az osszes teendot a baba korul.

Kiveve, ha nem dolgozik, akkor persze biztos igy van, de ugye ez nem az atlag 😅

2023. nov. 17. 12:06
 23/40 A kérdező kommentje:
Az első 4 hétben születés után nem dolgozik, azután pedig itthonról dolgozik. Nem tartozunk bele az átlagba, nem Magyarországon élünk ahol az apuka robotol sajnos reggeltől estig :(
2023. nov. 17. 12:17
 24/40 anonim ***** válasza:

Az en ferjem is itthonrol dolgozik, de attol meg dolgozik, fel kell kelnie, emberekert felel, nem logatja a labat egesz nap.

Nyilvan home office es home office kozott is van kulonbseg, neki van egy munkaideje, sok a meeting,ott kell lenni fejben rendesen.

Hiaba van itthon, tokeletesen 50-50 aranyban soha nem tudjuk megosztani a terndoket, hiszen dolgozik 🤷‍♀️

Ezert meglepodnek, ha ez nalatok menne munka mellett, de persze majd kiderul.

2023. nov. 17. 12:42
 25/40 anonim ***** válasza:

De egy elképzelésem lehet nem?

Lehet, persze... Csak irreális.

2023. nov. 17. 12:45
 26/40 A kérdező kommentje:
Okés, szerintem nagyon eltértünk a kérdéstől, de itt szokás ezen az oldalon más magánéletébe kutakodni, hasonlitgatni az életetek, helyzetetek máséhoz. Ha nem is tudjuk 50-50arányban megoldani hát megoldjuk úgy ahogy tudjuk. Nem éppen, ő akkor dolgozik amikor akar.nincs videóhívás, meeting meg bajtudja mi. Van egy elképzelésünk, az meg ha nem válik be akkor az legyen a mi gondunk, nem hiszem hogy ez miatt rosszul kellene aludnotok.
2023. nov. 17. 12:58
 27/40 A kérdező kommentje:
Csak megszokott sokaknál hogy az apuka robotol reggel 8-18h között, és az anyuka látja el a gyereket.Nem magamnak szülöm.
2023. nov. 17. 12:59
 28/40 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem ez nagyon változó, az elején nehezen is aludt el, sokszor is kelt. Ha nem ejszakáztam volna előtte a munkámból kifolyólag nem tudom hogy bírtam volna. Most már 2-3szor kel, attól függ hogy milyen napja van, most 3 hónapos.

Aranyos apuka hogy akar kelni hozzà ő is, de ha szoptatsz akkor megkönnyebbülés hogy felkelhetsz hozzá hogy megszoptasd. Nekem legalábbis az, ha sokat alszik már nagyon feszül a cicim a tejtől.

Ha tápszeres lesz, meg tényleg jó ha néha te is pihenhetsz mellette, mikor apuka ráér és nem dolgozik. Nálunk ez ugye nem opció de nem is várom el tőle. Ő jókat alszik mellettünk, en meg amikor észlelem a babámon az éhségjeleket rakom is cicire, így sokszor fel sem kel rá, 20 perc múlva alszok is vissza.

2023. nov. 20. 08:15
 29/40 anonim ***** válasza:
Ha anyatejes lesz, de nem akarsz szoptatni, akkor is kelned kell éjjel, mert fejni muszáj, hogy elkerüld a mellgyulladást. Akkor meg már sokkal egyszerűbb szoptatni.
2023. nov. 20. 09:20
 30/40 A kérdező kommentje:
Ezért nem hiszem hogy anyatejes lesz.Tápszeres lesz így apuka is tud kelni hozzá egyszer ő egyszer én és így mindenkinek jó lesz :)
2023. nov. 20. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!