Egy újszülött hányszor ébred fel éjjelente enni?
Apuka egyebkent nem dolgozik? Csak kerdezem. Mert szerintem olyan sose lesz, hogy tokeletesen megfelezitek az osszes teendot a baba korul.
Kiveve, ha nem dolgozik, akkor persze biztos igy van, de ugye ez nem az atlag 😅
Az en ferjem is itthonrol dolgozik, de attol meg dolgozik, fel kell kelnie, emberekert felel, nem logatja a labat egesz nap.
Nyilvan home office es home office kozott is van kulonbseg, neki van egy munkaideje, sok a meeting,ott kell lenni fejben rendesen.
Hiaba van itthon, tokeletesen 50-50 aranyban soha nem tudjuk megosztani a terndoket, hiszen dolgozik 🤷♀️
Ezert meglepodnek, ha ez nalatok menne munka mellett, de persze majd kiderul.
De egy elképzelésem lehet nem?
Lehet, persze... Csak irreális.
Szerintem ez nagyon változó, az elején nehezen is aludt el, sokszor is kelt. Ha nem ejszakáztam volna előtte a munkámból kifolyólag nem tudom hogy bírtam volna. Most már 2-3szor kel, attól függ hogy milyen napja van, most 3 hónapos.
Aranyos apuka hogy akar kelni hozzà ő is, de ha szoptatsz akkor megkönnyebbülés hogy felkelhetsz hozzá hogy megszoptasd. Nekem legalábbis az, ha sokat alszik már nagyon feszül a cicim a tejtől.
Ha tápszeres lesz, meg tényleg jó ha néha te is pihenhetsz mellette, mikor apuka ráér és nem dolgozik. Nálunk ez ugye nem opció de nem is várom el tőle. Ő jókat alszik mellettünk, en meg amikor észlelem a babámon az éhségjeleket rakom is cicire, így sokszor fel sem kel rá, 20 perc múlva alszok is vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!