Egy újszülött hányszor ébred fel éjjelente enni?
Elso baba max 2 orat aludt egyben ejszaka, de altalaban inkabb 30 percenkent kelt. Ez ment 1,5 honapig, vilagomat nem tudtam. Nem csak azert kelnek, mert ehesek, a szopizas szamukra megnyugvast is jelent kerdezo.
Utana 3 orankent kelt egyebkent egy darabig, elso ataludt ejszakaja 8 hosan volt, de addigra mar tapszeres lett, mert szoptatni csak 6 hos koraig tudtam. Es meg igyse aludt ejszaka, csak kesobb 🤷♀️
Masodik baba mar az elejetol fogva 3 orankent kelt es kb 4 hos koratol kezdve at is aludta. Ot 8 honapig szoptattam.
Ahany gyerek, annyifele kimenetele lehet ennek, nehez lenne kiszamitani.
Amúgy nincs akadálya, hogy te mindig szoptatod, apja meg mindig tápszert ad. Rátanul a melled gyorsan.
Mondjuk nekem az volt a legegyszerűbb, hogy közvetlenül mellettem aludt a fiam, és csak közelebb húztam, ha felébredt, úgy megszoptattam. Viszont az elején éjjel is pelenkázni kellett (folyton kiáradt a pelus így is), azt szívesen lepasszoltam volna (csak az én férjem nem volt ilyen lelkes).
Hat igen. Nekem is voltak terveim es elveim gyerekvallalas elott, de aztan megszuletett a gyerekem…:D
Nem tudom, fog-e ez igy mukodni, de mindegy, majd kitalaljatok.
Egyebkent fellephet cumizavar a cumisuveg miatt, ez lehet egy akadaly. De nem minden babat erint persze.
“Lehet úgy hogy szopizik is meg tápszert is kap az elejétől kezdve?
Hát végülis ha cumisüvegből eszik a babó és mindkettőnkhöz hozzászokik az elejétől fogva akkor nem hiszem hogy lenne probléma a tervem nem fullad csődbe. “
Keress rá a cumizavarra😅
Elég gyakori dolog.
Szoptatni pedig a világ legkényelmesebb dolga. Mindig rendelkezésre àll, megfelelő hőmérsékletben, tápanyagban, mennyiségben, minőségben.
Az éjjeli alvás pedig idegrendszeri érés függvénye. Lehet, hogy hamar aludni fog, lehet, hogy 6 évesen is többször kel majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!