Könnyen átszokik a ciciről a baba a cumisüvegre ha esetleg nem tudnám szoptatni( nincs tejem vagy egyéb más okokból)??
Nalunk nagyon konnyen atszokott, a tapszer izevel se volt problemaja, elotte 5 honapig szoptattam.
De mar rogton elsore elfogadta a cumisuveget is.
Most 9 hónapos a kisfiam, őt pl sosem sem érdekelte honnan jön a kaja, csak jöjjön.
Az első hetekben, miután haza hoztuk, nagyon kínlódás volt a szoptatás, sokszor fájt, vérzett a bimbóm, kirepedt, besebesedett. Sokszor fejtem neki, és volt, hogy napokig cumisüvegből evett, mert olyan csunyán besebesedett mindkét bimbóm.
Aztán simán vissza állt a cicire.
4-5 hónapos korában újra kezdtem a jogsit, így sokszor a férjem vagy anyukám etette lefejt tejjel, cumisüvegből amíg vezettem.
Aztán honapokig cici volt.
Nemrég megtaláltam a vésztartalanéknak vásárolt tápszert, így esténként cumisüvegből azt adtam neki, 2-es cumifejjel.
Amikor elfogyott a tápszer, simán vissza tudtam rakni cicire.
Másnak meg cumizavaros lesz a babája, megint más baba meg nem fogadja el bármelyik cumifejet.
Szóval nehéz megmondani 100%-ra, hogy mi lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!