Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumisüvegre cumit hol kapok?

Cumisüvegre cumit hol kapok?

Figyelt kérdés
ha beviszem a gyógyszertárba h milyen kell,ott megoldható?

2013. ápr. 8. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban, nagyobb bevásárló központokban, nagyobb drogériákban. (Gyógyszertárban elég drága.)
2013. ápr. 8. 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Brendon, Auchan, Tesco, bababoltok, gyógyszertár, de igen, valószínűleg gyógyszertárban lesz a legdrágább .

Én mindig Auchanban vettem, vagy Tescoban. Aventos üvegem volt.

2013. ápr. 8. 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Fajtától függ. DM, Rossmann, Müller, Brendon, Tesco, Interspar.
2013. ápr. 8. 08:04
 4/5 A kérdező kommentje:
ok. köszi :))
2013. ápr. 8. 08:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

a gyógyszertár a legdrágább. Én drogériában venném (DM, Rossmann, Müller).

A Philips AVENT márkára tükéletes a DM sajátmárkás babylove (szélesebb) pótfeje is (abból is van 3-4 fokozat), a NUK üvegre a Müller saját márkája jó, a Rossmannban pedig a MAM pótfejek is jók az AVENTre is, meg a saját márkásra is és ha jól emlészem, akkor a Tommy Tippee-re is.

Én szívesen vettem drogériás saját márkásat, mert az sokkal olcsóbb- úgyis higiénés okokból rendszeresen cserélni kell (én max. havonta tettem)

Remélem, tudtam segíteni.

2013. ápr. 8. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!