Mennyi ido alatt apad el az anyatej? A kislanyom 3 hete nem szopik es meg mindig van tejem.
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 22:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hányszor szoptattál, fejed-e még h ne feszüljön, stb. Te hagytad abba, vagy ő választotta le magát?
Az én lányom 1 éves, fokozatosan szoktattam le, a végén már csak reggel kapott 1x cicit. 1 hete nem szopizik, de nekem egyszer sem kellett fejnem, mert teljesen üres a cicim. Max. 1-2 cseppet tudnék kifacsarni belőle.
Azt mondják, kb. 3-4 hónap mire teljesen elapad.
Szerintem csak anniyt fejj le belőle, h épp nefeszüljön a melled, és akkor pikk-pakk kapcsol a szervezeted, h nincs szükség a tejecskére.
1 éves kislány édesanyja
2/3 anonim válasza:
Én egy évig szoptattam aktívan az első babámat,de fokozatosan elválasztva a végén már csak este szopott és így is 6hónap volt mire el tudtam apasztani...volt,hogy hetekig semmi gond nem volt,volt,hogy bedurrant-nem hittem el,hogy ilyen,majd a zselés hűthető mellhűsítő oldotta meg 2 nap alatt levitte.Örülök,hogy feltalálták:)
3/3 anonim válasza:
én kb. 4 hónapja nem szoptatok. még mondig van tejem, de nem zavaró, nem csöpög, csak ott van. De semmilyen szert sem szedtem, majd lassan elapad. azt hiszem a lényeg a fokozatosság, akkor nem lehet gond, ha fokoatosan hagyatod abba a babával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!