A szoptatástól megnyulik a mell?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 11:03
1/12 anonim válasza:
Nem. Vagyis amennyit nyúlik a tej súlya miatt, az visszamegy a szoptatás befejezésével. 18 hónapig szoptattam és rá néhány hónapra jók voltak a terhesség előtti melltartóim.
3/12 anonim válasza:
Sajnos de, az enyémen tiszta stria a bőr körben és valljuk be, lóg is. Mondjuk, nekem elég nagy volt előtte is, csak akkor még feszes.
4/12 xStefix válasza:
Tapasztalataim szerint a nagyobb mell nagyobb valószínűséggel nyúlik meg, a kisebb pedig kicsi is marad.
De ez teljesen egyéni, ezek csak a saját megfigyelseim.
5/12 anonim válasza:
igen.
az én babám hál' istennek tápis:D
6/12 anonim válasza:
Ha megnyúlik, akkor nem csak a szoptatástól, hanem a terhesség alatti növekedéstől is meg fog nyúlni. A 4. babámat szoptatom, mindegyik elég sokáig szopizott, mégsem lettek lógós, zacskószerű melleim (ez nem sértés akar lenni!!!). A géneken múlik, kinek nyúlik meg és kinek nem, meg persze azon, mennyi túlsúlyt szedett össze az ember, mennyire terhelődik a mell a hízástól. Sok ismerősöm van, aki csak rövid ideig vagy semeddig nem szoptatott és mégis nagyon lógnak a melleik...
7/12 anonim válasza:
Meg bizony.....Nekem a szoptatás befejeze´se után is úyg nézett ki a mellem mint egy fe´lig üres tejeszacskó....De komolyan .Csúnya volt.Aztán jött a tesó.A mellem még nagyobb lett,de hogy most hogy fog kinézni?nem tudom.Szerintem rosszabb lesz mint a lányom után.
8/12 anonim válasza:
Genetika.
Már 4 éve vagy terhes vagyok, vagy szoptatok, vagy mindkettő, de nekem csak a szülés után voltak rövid ideig "szép telt" melleim, most, hogy már elmúlt egy éves a kicsi (még mindig szopik, de nem jelentős mennyiséget), már megint csak "szúnyogcsípés". Ez van. :o)
A betétes melltartóimat csak azért nem hordom, mert abban igen nehéz szoptatni... :o)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!!!
2010. okt. 18. 17:31
10/12 anonim válasza:
Sok ev szoptatas utan sem nyultak meg a melleim.Jelenleg a 4. babamat szoptatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!