Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az egyik mellem (mellbimbóm)...

Az egyik mellem (mellbimbóm) nagyon fáj szoptatáskor, mit csináljak?

Figyelt kérdés
3 hetes a babám, sok tejem van, de az egyik mellemből nem jön olyan jól, így 45-50 perc alatt 30-40 ml jön csak belőle, míg a másikból 15-20 perc alatt 100-110 ml-t szopizik. Már olyan érzés, mintha késsel vágnák, mikor szopik, előre rettegek, mikor ez a mellem van soron. Nincs rajta látható seb, fogalmam sincs mitől fáj. Bimbóvédővel szoptattam egy ideje, így nem colt rossz eleinte, most már így is fáj.Szemre ugyanolyan, mint a másik. Ráadásul a babám sem olyan ügyes még,sokszor elalszik szopi közben, vagy csak úgy "rágcsálja" Ma már azt csináltam, hogy lefejtem 10 perc alatt, és cumisüvegből adtam neki, a másikból meg szopott rendesen. Szerintetek baj lesz ebből? Már tiszta rémálom a szoptatás, totál elegem van belőle.
2010. okt. 15. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia...LANSINOH krémet ajánlom,ez kimondottam a bimbóra van.
2010. okt. 15. 12:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Végig fáj vagy csak az elején?

Próbáld más pozicióban cicire tenni, lehet, hogy nem jól veszi be. próbáld meg kicsit összecsípni a két ujjaddal a mellbimbót, hogy jobban be tudja kapni.

Nekem csak az elején van ilyen késforgatós érzésem, amíg tart a reflex. Ebből a mellemből eszik ritkábban.

A szoptatásnak nem szabad fájnia, ha fáj rosszul van mellre téve, nem kapja be teljesen a bimbót.

2010. okt. 16. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!