Szoptatástól való undorodás?
Hát figyelj én nagyon akartam szoptatni. 1 hónapos korára tudtam elérni, hogy csak szoptassam. Én eléggé mellette vagyok, csak előnyét látom.
De én azt is megértem ha valaki nem akarja. Az a babának sem jó ha az anyja undorral teszi mellre.
Ha tanácsolhatok, akkor nézd a legtermészetesebb tápszert, én ezt tenném, ha undorodnék.
Egyébként nem attól lesz valaki jó anya hogy szoptat vagy sem.
Tehát ha megmarad benned ez az érzés akkor nyugodt szívvel adj neki tápszert és ne érezd emiatt rosszul magad.
Én akartam előtte szoptatni, viszont nem akart beindulni a tej, a kórházban meg akkora parasztok voltak a nővérek meg a "szoptatási tanácsadó", hogy máig a hideg ráz, ha rájuk gondolok. 🤮
Nem tudom kinek mi köze hozzá, hogy én akarok-e tovább kínlódni a próbálkozással vagy nem.
Az elsőt szoptattam pár hónapig, mert a férjem meg a védőnő forszírozta. A másodikat nem fogom szoptatni.
Gyűlöltem minden percét. Fájt, begyulladt, folyt a tej mindenhova. Ágyhoz voltam kötve kb mert a gyerek nonstop szopizott.
Kinek kell ez?
Én sem szeretném, meg lehet kövezni. Számomra undorító, ahogy lóg a gyerek a mellen, ez van. Marad a mellszívó vagy a tápszer.
Ismerek amúgy olyat, aki később megszerette a szoptatást, de olyat is, aki szeretett volna, de nagyon fájt neki, így abbahagyták.
“ számomra undorító, ahogy lóg a gyerek a mellen, ez van.”
Gondolom attol nem undorodtok amikor a fèrjetek cuppog rajta, mi?
Ne zavarjon, hogy egyèbkènt maga a nôi mell elsôdleges funkciója az utódok tàplàlàsa.
Az megint màs ha valaki nem tud bàrmelyik okbòl de ez a undorító ahogy lóg a mellen a gyerek hànyinger.
17-es, nem akartalak így felzaklatni a véleményemmel...😃
Remélem nem lesz rád érzelmileg káros hosszú távon, hogy valaki másképp merészel gondolkodni, mint te.
További jó szoptatást és jó egészséget az egész családnak! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!