Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha egy férfi nővé operáltatja...

Ha egy férfi nővé operáltatja magát akkor lehet anyateje?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha leműtik a mellét, és eltávolítják a mirigyállományt (általában eltávolítják), akkor nem. Tejmirigy nélkül nincs anyatej.
2010. okt. 14. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem, csak apateje. XD

És ha valaki szőkére festi magát, automatikusan hülye lesz? XD

2010. okt. 14. 18:18
 3/10 anonim válasza:
0%
Neem. Ahhoz, hogy egy NŐNEK legyen anyateje, ahhoz szülnie kell. Egy nővé operált pasinak alapból nem lehet gyereke, és ezért teje sem.
2010. okt. 14. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Valamennyi bizonyosan. nem is kell ehhez nővé operáltatnia magát, mert nem a nemi szervektől függ a tejtermelés, hanem a prolaktin hormontól és a tejmirigyektől. Előfordul, hogy egy férfinak annyira magas a prolaktinszintje, hogy tej szivárog a mellbimbójából. Persze csak csekély mennyiség, szoptatni nem tudna.
2010. okt. 14. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha van tejmirigye, akkor lehet anyateje, az anyatejet nem a szülés választja ki, hanem a hormon, azt meg lehet adni mesterségesen is.
2010. okt. 14. 18:20
 6/10 anonim válasza:
az előző vagyok... ezt a South park egyik részében is kihangsújjozták, amikor Mr. Garison nővé operáltatja magát, és ki van akadva, mert nincs meg neki...
2010. okt. 14. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

18:19-nek. Tévedés. Nem kell szülni ahhoz, hogy valakinek legyen teje. Apácák és örökbefogadó szülők is tudnak szoptatni. Nézz utána annak, hogy "indukált laktáció".

[link]

2010. okt. 14. 18:21
 8/10 anonim válasza:
ismát az előző vagyok, de amikor az előzős dolgot írtam, az a 18:19-es volt.
2010. okt. 14. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:21

Nem vonom kétségbe, amit linkeltél, többször hallottam már én is, de akkor miért fogy el sok nőnek szoptatásnál a teje, ha elvileg "örökké" lennie kéne?

2010. okt. 14. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:

A válasz: nem tudom. Az egyik nőnek már akkor elmegy a teje, amikor megjön a havi vérzése, a másik meg egész terhesség alatt szoptat, majd szülés után a második babát az elsővel együtt (tandem szopi).

Valamint: sok nő egyszerűen nem tud szoptatni, nem tudja, hogyan működik a tejtermelés. Azt hiszi, hogy a tej "elfogy" a ciciből, és miél többet vár, annál több gyűlik össze benne. Pedig pont fordítva van: minél gyarkabban teszi mellre a babát, annál több teje lesz. ha az éhs babát nem mellre teszi, hanem inkább tápszert ad neki, ezzel elveszi a baba étvágyát a további szopástól és a tejtermelés serkentésétől is egyben. Aztán sok minden fejben dől el (a prolaktin hormont az AGYalapi mirigy termeli): ideges, zaklatott anya nem tud tejet termelni, ahogy a sógornőm sem (2 hónap alatt teljesen elapadt). Sok feltétele van annak, hogy sokáig legyen anyatej.

2010. okt. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!