Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Adott egy 2 hónapos baba! Elm...

Adott egy 2 hónapos baba! Elment a tejem át álltunk tápszerra! Furdal a lelki ismeretem hogy nem tudom szoptatni a gyermekemet, olyan rossz megállás nélkül csak sirok rossz anyának érzem magam! Tippek?

Figyelt kérdés

Olyan jó nyugtató volt mikor cicizett egy óriási kötelek volt közöttünk!

Olyan rossz igy látni!

Ki hogy vészelte át?

2023. júl. 26. 09:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Egy jó gyógyszertárban a patikust is érdemes megkérdezni.

Én mindent tőlük kérdezek, ami gyógyszerekkel vagy ilyen készitményekkel kapcsolatos.

Ugyanúgy diplomás szakemberek de sokkal elérhetőbbek, mint egy orvos.

Ha meg tényleg orvost kell megkérdezni azt meg úgyis mondják.

2023. júl. 27. 10:56
 32/35 anonim ***** válasza:

Ha a tápszert úgy kapja, hogy közben szopizik, akkor nincs más lehetőség, csak az, hogy közben arra meditálsz, hogy legyen tejed, és azon kívül úgy étkezel, hogy segítse a tejtermelést.

Emiatt nem vagy rossz anya. A tested rakoncátlankodik. Ahogy érzel, amiatt vagy jó anya. Ez ad majd nagy vágyat, hogy te éltesd őt, te etesd, vágyd, hogy legyen tejed.

2023. júl. 28. 12:51
 33/35 anonim ***** válasza:

Én most járok ebben a cipőben, próbálom elengedni a dolgot de nyomasztó azért a dolog, viszont rájöttem hogy leginkább a környezettől jövő nyomás miatt. Nehezen és fájdalmasan indult a szoptatás aztán kezdtünk bele jönni majd jött az iszonyat ördög űző szintű hasfajas majd a növekedési ugrással a tapszeres pótlás, azzal elvágták a hasfájást, alszik 3-4 órákat sokkal nyugodtabb. Adtam megint neki lefejt tejet, na megint itt virrasztunk mert iszonyat hasfajasa van tőle, most döntöttem el hogy nem érdekel, tapszeres marad.

Egyébként én is az voltam 87-Ben és alig voltam beteg gyerekkoromban és meg hülye sem vagyok. Barátnőm végig szenvedte hogy szoptathasson, állandóan beteg a gyereke, erről ennyit.

2023. okt. 14. 16:13
 34/35 anonim ***** válasza:

Környezeti nyomás igen. De be kell venni a leszarom tablettát, ha kell kamuzni a hülye rokoni kérdésekre. Privát ügy az etetés.

Tőlem se kérdezi senki, miért párizsis zsömlét reggelizek sonkás helyett. Akkor nem mindegy mit kap a gyerek? Csak legyen egészséges és kapjon meg minden tápanyagot.

Gyermekem 4 hónapos kora óta tápszeres, de a roknok úgy tudják szoptattam 9 hónapig... különben cseszegettek volna. Így volt jó mindenkinek.

2023. okt. 14. 18:38
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is így gondolom, engem pl nem is érdekel ki hogy szült vagy van e teje.

Durva mikor szegrol vegrol ismerős rám ir a gyerekem születése után h gratulál és egyből a két kérdés: természetes szules volt és van e tejci? Olyan tolakodó kérdések ezek, nem mindegy nekik?

Külföldön elek egyébként, szerencsere ritkán találkozom ezekkel a kérdésekkel, itt ez egyáltalán nem divat. Viszont meg így is belem teszi a lelkiismeret furdalást az a sok: “ez a legjobb a gyereknek” stb kijelentések, holott milliók nőttek fel tapszeren soha senki nem fogja megkérdezni szoptatott volt e.

2023. okt. 16. 04:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!