Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lehet könnyen átlendülni...

Hogy lehet könnyen átlendülni azon, hogy nem tudok szoptatni?

Figyelt kérdés
Sajnos magas vérnyomás betegségem van. 3 hete szültem. A gyógyszer ami szoptatás alatt szedhető nem viszi le a vérnyomásom 160 alá. Újra vissza kell térnem a terhesség előtti gyógyszerhez, de az mellet ellenjavalt a szoptatás. Nagyon szomorú és letört vagyok, hogy nem szoptathatom a kisbabám. Pedig van tejem és megy is a szoptatás. Ezen, hogy lehet könnyen túl jutni?
2023. júl. 19. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a szoptatás már nagyon túl van gondolva..persze az első gyereknél enis nagyon akartam, de 3 hónap után, mikor a lányom inkább fogyott, mint sem hizott, jött a jó öreg tápszer. Akkor jöttem rá, hogy mennyivel egyszerűbb és jobb.

Most a második babammal már meg sem akartam próbálni a szoptatást, mert nem hiányzik a stressz ami ezzel jár/járt az elsőnél.

Igy az első 3 hétben a lefejt tejet kapta, utána már csak tápszert. És sokkal jobban érzem magam, más is megtudja etetni, nem kell elvonulnom ha épp egy beszélgetes közepén akár a lányom enni, és még egy csomó jó oldala van. A sosr fintora, hogy a lányom a rövid nyelve miatt, nem is tud szopizni. A védőnő teljesen egyetert velem, ő is azt mondta, sokkal fontosabb egy nyugodt anyuka, mint egy ideges, feszült anyuka a szopizas miatt.

2023. júl. 19. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyereknél nagy műsort csináltam belőle, a másodiknál már olyan könnyen elengedtem, hogy csak na.

Nekem az idő segített. Egyszerűen láttam hogy a gyereknevelés annyira sokrétű, és az idő előrehaladtával annyival bonyolultabb, hogy az olyan dolgok mint hogy mellből vagy cumisüvegből szívta e ki a kaját, teljesen elenyésző jelentőségű az életében. Egy egészséges lelkületű gyerek sem fogja az anyja fejébe vágni, hogy de anyám, te nem szoptattál...

2023. júl. 20. 02:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem túllendülni kell, hanem örülni, hogy van egy egészséges gyereked. Komolyan nem igaz már ez az egész szoptatás-hiszti...
2023. júl. 21. 16:33
 14/14 anonim ***** válasza:
34%
A legtöbb gyógyszerre azonnal ráírják a betegtájékoztatóban, hogy szoptatás alatt ellen javalt. Biztonsági okokból, hogy nehogy pert akasszanak a nyakukba. Én azért futnék még egy kört. Angol nyelvű oldalakon sok hasznos információ fellelhető, a szoptatás alatti gyógyszerszedésről.
2023. júl. 21. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!