Avent isis kézi mellszívót vagy az elektromosat vegyem meg?
Figyelt kérdés
Elolvastam az összes Avent kérdést de még mindig nem tudom melyiket vegyem meg. Pelenkában is úgy látom a lila Tescóst és a Liberót dicséritek. Nem folyik ki a cucc. Előre is köszönöm a tanácsokat! Boldog Új Évet mindenkinek!2008. dec. 31. 08:56
11/12 anonim válasza:
Először a mellszívóról nyilatkozom. :) Az első babámat nem tudtam szoptatni, ezért fejtem, és rengeteg mellszívó közül az Avent volt jó egyedül. 10 hónapig fejtem vele, akkor is csak azért hagytam abba, mert megszűnt a tejleadó reflexem. Most a 2. babámnál előre megvettem az elektromos változatát, és imádom! Sokkal hamarabb végzek, és amikor a minap áramszünet volt, így a kézivel kellett fejnem, leesett az állam, hogy hogyan bírtam én azzal naponta ötször 1-1,5 órákat fejni. Majdnem leszakadt a hüvelykujjam meg a vállam. :) Ezt meg csak tartom egy kézzel, félig hanyattdőlve a fotelban, kényelmesen, közben nézem a tévét (persze ha a a baba alszik), és sokszor azt veszem észre, hogy megtelt az üveg. Teljsen el tudom alatta engedni magam, én nagyon ajánlom, ha tartós fejésről van szó. Most a pelusról: a Pampers nem vált be; hol a hasán, hol a derekán folyt ki a kaki, de úgy, hogy csupa olyan lett minden ruhája. Alig vártam, hogy elfogyjon. Most a Liberót bontottuk ki, és eddig szuper. Ezután a Rossmann-os jön, kíváncsian várom. Azért ez a nagy változatosság, mert ilyet is, olyat is kaptunk. :) A gazdaságos Tesco-s az első lányomnáll abszolút nem jött be, a színest meg még nem próbáltuk. A BabyTime is jó, nagyobb babáknál, akik már szilárdabbat kakilnak.
12/12 anonim válasza:
Én a Medela kézi mellszívót vettem, s használtam is. Kipróbáltam a kórházban az elektromosat, szerintem jó volt. De a kórházban dolgozó védőnőtől megtudtam, hogy a kézit meleg szívből ajánlja, mert az elektromos roncsolja a mellbimbóban lévő szövetet, brrr.
BÚÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!