Mellszívót, de milyet: kézit vagy elektromosat?
Én az első gyermeknél kézit vettem. 2 hét után meguntam a nehéz fejést, vettem elektromosat. Azzal sokkal könnyebb volt!
Minden ember más, mindenkinek más mellszívó válik be. Én azt tanácsolom,hogy ha van ismerősöd, akkor kérj kölcsön, s a beválik, akkor olyat vegyél! Nagyon drága dolog ahhoz, hogy utána azt mondd, nem vált be!
Mindkettőt használom, Avent Iq-t és Avent kézit, mikor melyiket. Az IQ egyszer már elromlott, 4 hónap után, egy hónapig ültek rajta, mire kicserélték a fejet. Még jó, hogy volt másik.
Volt Medela Mini Electricem is, de azt nem szerettem, mert nagyon hangos volt (mondjuk jóval erősebben szív, mint az Avent).
én elektromosat használtam, ugyanilyet amilyet belinkeltél! pesztonkát! Nagyon meg voltam vele elégedve! Mellesleg most pont eladó!:-) Belinkelem nézd meg:
Előző vagyok! Nem biztos, hogy meg tudod nyitni, úgyhogy belinkelem a leírást:
OLCSÓN rezgős pihenőszék, mellszívók,babamérleg stb.
Eladó egy Momert tolósúlyos csecsemőmérleg dobozával 4500 ft
egy Pesztonka elektromos mellszívó+orrszívó dobozával (ehez ajándékba adok még egy szett ugyanilyen mellszívót ami motorhibás, szív, de nagyon gyengén, de alkatrésznek még jó). 6000 Ft A termékek kifogástalan állapotban vannak, ha a kettőt együtt viszi valaki akkor a mérleg és a mellszívók öszz.: 10.000 ft
Attól függ,mennyit akarsz fejni.Ha csak a maradék tejet,akkor elég a kézi (Avent) is szerintem.Én anyatejleadó vagyok,napi 1 litert lefejek plusszban,úgyhogy én elektromosat vettem (szintén Avent),mert ezt kézivel hosszú távon nem bírnám.
Először Medela elektromosat vettem,de az nekem nem jött be,így el akarom adni,nem indította meg a tejleadó reflexemet,mert elég nehezen jön le a tejem,még melltartóbetétet se kell használnom,de van akinek ez válik be.Kórházi szobatársnőm pl. 10 perc alatt 150 ml-t lefejt vele.
Pesztonkát szerintem ne vegyél,az nagyon gagyi.
Avent elektromos nekem nagyon jó,de az elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!