Vesztek mellszívót szülés előtt? Elektromosat vagy kézit?
Az első gyereknél nem vettem, de a sógoromat szalajtottam érte, amig a kórházban voltam :-)
Mindenképp megérte nekem, mind a 3 gyereknél sokáig használtam.
Az elektromos jobb szerintem.
Szia!
Az az , amit nem vettem! Ha szükség lesz rá, akkor a párom megveszi. Úgyis akkor látom majd, hogy kézi kell, vagy elektromos. Sőt, semmilyen sterilizáló kütyü és fertőtlenítő folyadék nincs itthon. Ezek úgy is akkor kellenek, ha kell a mellszívó, vagy ha nem lesz tejem.
Rengeteg pénz, hogy lutrizzak velük.
37 hetes km
Sziasztok,
amikor beindul a tej, akkor az elejében még nem ajálnlott az elektromos mellszívó, mert beödémásodhat a melled, ha nem vigyázol.
Ha már ezen túl vagy, akkor viszont nagy szolgálatot tehet az elektromos.
Ezért esküszöm az Avent IQ-s mellszívóra.
A barátnőmtől kaptam kölcsön egy elektromosat (pont Medela, ő esküdött rá), ha a kórházba nagyon kell, beviszem, utána úgyis meglátom, hogy mennyire kell használnom és veszek sajátot.
Én is úgy vagyok vele, hogy elég drága egy minőségi mellszívó, ha valóban szükség lesz rá, veszek, ha nem, akkor addig megteszi a kölcsön is.
Szia.
Ha tudsz, akkor kérj előbb kölcsön és ha szükséged lesz később is rá és megteheted, akkor vegyél sajátot, arra másképp vigyázol.
Én kaptam kölcsön az elején. Viszont olyan sokat használtam, hogy inkább beszereztem egy sajátot - vettem egy kézi Avent-osat. A kezem eleinte bedurrant, de idővel hozzászokott :-) Aztán nálunk sajnos csak 4hónapig tartott a szopizás, de utána lefejt tejet kapott. Na akkor vettem elektromosat - Medela Mini Electric-et. Nekem bevált, meg voltam vele elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!