Mikortól kel leszoktatni a babát az éjszakai szoptatásról?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta, már itt az ideje, hogy ne adjak cicit neki éjjel, 4 hónapos. De én örülök, hogy eszik éjjel is 2X, mert amúgy is keveset eszik napközben.2010. okt. 13. 13:26
11/13 anonim válasza:
Hát ez jó! Komolyan "bírom" ezeket a dokikat! Kisfiam 2x-3x kel éjszaka enni, napközben is eszik sűrűn, de keveset - szerintem normális, hogy éjszaka is kér enni, szerintem ennek is köszönhetően van tejem rendesen. A mi gyerekorvosunk a 4 hós oltáskor javasolta, hogy mostmár adjak vacsorára tápit a Manómnak, mert akkor nem fog felkelni éjszaka enni. Mondtam neki, hogy jó és köv. héten lecseréltem egy másik dokira (nem ez volt az első, hogy nem értettünk egyet, már nem is vitáztam vele - minek).
12/13 anonim válasza:
11:24 vagyok mért baj az h éjjel felkel a babám enni??? van h én is felkelek, igaz néha lusta vagyok. én ezt sem értem. én babám is nap közben eszik 2és fél 3 óránként de nem sokat, annyit amennyi erre az időre pont elég neki. vacsira sokat eszik, de max 2kor kel éjjel, és utánna megint 3 óránként... ez mért baj??? mi baja lehet a babámnak tőle??? talán rossz lesz a hallása? v később fog beszélni...? nem értem!
13/13 anonim válasza:
21.31.:
Igazatok van. És nem 4 hónaposan kell erről "lszoktatni". De egy babának igenis meg kell tanulnia átaludni az éjszakát. Nem 4 hónaposan, bár szerencséseknek az is megy. De nekem nem tetszik, hogy egy éves vagy idősebb babás anyukák nagy mellénnyel mondják, hogy az ő babájuk felkel 2-3x. Hát...., én erre nem lennék oly büszke. Mert igenis egy idő után (főleg, ha mást is eszik) szoktatás kérdése a dolog. De mindegy, a dokid elég fura lény, ez biztos. Csináld úgy, ahogy Neked és a Babádnak a legjobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!