Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igény szerinti szoptatással...

Igény szerinti szoptatással lesz valaha napirendünk?

Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 08:57
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
84%
Kisbabának iszsz kell, nem napirend. Majd lesz napirendje, ha ovis/bölcsis lesz. Nem vagytok elkésve sehonnan.
2023. jún. 7. 13:10
 32/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítő hozzászólásokat! Ezentúl a megérzéseimre hallgatok, nem a védőnőre.

A napirend beállását nem mostanra várom, de tervezem szoptatni ameddig csak tudom és kiváncsi voltam hogy mik a tapasztalatok.

2023. jún. 7. 13:29
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk addig nem lett semmiféle napirendünk, amíg nem kezdett 1et aludt a kislányom.
2023. jún. 7. 13:33
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

4 honapos koraig folyamatosan cicizett a kislanyom nappal(ejjel 1-2x kelt).

En is azt hittem,hogy ez orokke fog tartani..most 11 honapos es 2-2.5 orat mar kibir eves nelkul :)

Kitartast:)

2023. jún. 7. 13:41
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető, hogy elbizonytalanodsz. Kár, hogy a védőnők nem járnak továbbképzésre, vagy aki igen, az nem veszi komolyan az ott tanultakat.
2023. jún. 7. 13:54
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi 8 hósan 1 alvással sem vagyunk a kifejezett napirenden. Néha ha korábban kel akkor alszik 2x is. Ha később akkor csak 1x, de semmi kiszámíthatóság. Az hogy tudsz szoptatni a legszuperebb! Napközben ha van rá affinitásod nyugodtan tervezz valamit, bevásárlás, vagy étterem, kiülni barátokkal. Tuti le leszek hurrogva, de egy ilyen pici baba, ha szopizik akkor olyan egyszerű még, babakocsiban bárhol elalszik, és ha éhes csak mellre rakod. A napirenden ne aggódj, az szerintem csak a mesekönyvben van, hogy órára pontosan elalszanak. Arról nem is beszélve hogy mire rájössz hogy na most van egy séma, akkor tuti biztos lehetsz benne hogy jövőhéten már másképp lesz, és ez tök normális. Engem is görcsöltetett a védőnő meg a gyerekdoki is már 1 hósan, hogy na és napi rend van már? Én meg csak röhögtem magamban, hogy még a gátsebem se gyógyult be, nem hogy napirendre álljon egy újszülött... olyan maradi már ez, vagy nem tudom. Mire oviba megy addigra minden jó lesz ne aggódj. Ja a babakocsiban altatás meg a hurcikendőben a legjobb szerintem. Főleg a kendő, nekem abba 4-5 órákat is aludt simán egyben, olyan jó volt, úgy szerettem.
2023. jún. 7. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!