Lefejjem vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
2 mellből szoptatok és álltalában kell is mert egy nem elég! De van amikor ritkán előfordul,hogy elég neki egy mert amikor felkinálom abból csak eszeget már! Ilyenkor azt is lefejjem amiből "eszegettet" vagy hagyjam?2008. dec. 30. 07:35
1/5 anonim válasza:
Azt már nem kell lefejni. Mindig csak abból fejj amelyiket próbálta teljesen kiüríteni. (Ügyes vagy és kitartó amiért fejsz.)
2/5 anonim válasza:
Nagyon jól csinálod, azt már nem lell lefejni amelyből csak eszegetett, mert a következő szopit azzal a ciciddel kell kezdeni.
Én is két mellből etetek, így lakik jól a fiam aki már 8 hónapos és nagyon szeret szopizni.
Sok sikert.
3/5 A kérdező kommentje:
Ne tudd meg! 8 hetes és most van egy két olyan reggel amikor elég 1 mell! Ilyenkor olyan boldog vagyok:) Ilyenkor gondolom azt na biztos mostmár beállt és elég lesz tuti!!!!!! Estére már nem szokott elég lenni:( De én még küzdök! Volt egy két nap amikor sírtam is de másnap mindig jobb.....
2008. dec. 30. 08:31
4/5 anonim válasza:
Én azt is le szoktam fejni. Így több termelődik addíg abban is és a következő szopira abban is lesz és még a hűtőben ott a lefejt is:) Minnél többet fejsz annál több termelődík. Nálam legaláb is így van.
5/5 anonim válasza:
Hát igen, estére azért nem elég a tej, mert nagyon ki vagy merülve! Ne dolgozz, pihenjél sokat, egyél (napi 4-5x étkezés), igyál eleget!Ne a lakás ragyogását részesítsd előnyben az értékes anyatejnél! Amennyire lehet minden szoptatás előtt legalább 20 percet pihenjél, ugyanis több lesz a tej, pihenés nélkül bizony menthetetlenül apadhat! A kimerülés megoldására meleg szívből ajánlom a [link] weblapon.
Remélem, tudtam segíteni!
BÚÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!