Hagyjam elmúlni ezt a korszakot?
Figyelt kérdés
imádtam szoptatni, de ahogy elkezdtük a hozzátáplálást folyamatosan kevesebb lett a tejem...
most a 10hónapos babám napi 3x cicizik evés után és soxor már nem is kéri=(
2011. ápr. 19. 12:03
1/6 anonim válasza:
10 hósan még az esti szoptatást meg kellene hagyni.
a többit hagyhatod, de ezt a gyereked kialakítja majd.
mi adunk 6-kor vacsit neki (tejpépet), majd kb 8 körül szopik és alszik.
2/6 anonim válasza:
Fordítsd meg a sorrendet. Először cici, utána a szilárd. Ezért "hozzátáplálás" és nem elválasztás, kiváltás.
3/6 A kérdező kommentje:
próbáltam fordítva is de úgy iszonyat módon harap...=(
2011. ápr. 19. 13:50
4/6 xStefix válasza:
Akkor szerintem inkább a harapását kellene "kezelni", ha ez a fő oka a fordított sorrendnek, hümm?
5/6 anonim válasza:
Hát én nem erőltetném. Nekem az egyik lányom volt ilyen. 10 hónaposan már csak az esti összebújós szopi volt. És ezt is elhagyta 12 hónapos korára.
Nem vagyok híve annak, hogy erőltessük a szopizást, ha a gyermek már nem igényli.
A másik két lányom 2 éves koráig szopizott.
6/6 A kérdező kommentje:
nem toom hogy lehetne kezelni a harapást....
erőltetni pedig nem szeretném....
2011. ápr. 24. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!