Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki hogyan szoptat(ta) újszülöt...

Ki hogyan szoptat(ta) újszülött/pár napos babáját éjszakánként?

Figyelt kérdés

Időben mennyit vártok, úgy, ha napközben 2 óránként szopizott? És felébresztitek totál? Ki hogy csinálja?

Egy 10 napos babó anyukája...

2023. máj. 28. 08:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
19 ha annyira sárga, akkor haza se engednek.Utána már nem kell kelteni őket sem.De tökmindegy nekem!Az se érdekel senkit,hogy kinek hogy kell fejni éjjel,nekem is kellett,a babát fel nem keltették volna ezért.Utána meg majd megy a rinya,hogy nem alszik.
2023. máj. 29. 14:07
 22/22 anonim ***** válasza:
Mivel picit sárga volt így max 4 órát hagytam aludni éjjel. Amúgy ébredt ő magától 3-4 óránként éjjel. De már az elején szerencsére beállt, hogy éjjel többet aludt, nappal meg 2-3 óránként kért etetést.
2023. máj. 31. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!