Ki hogyan szoptat(ta) újszülött/pár napos babáját éjszakánként?
Időben mennyit vártok, úgy, ha napközben 2 óránként szopizott? És felébresztitek totál? Ki hogy csinálja?
Egy 10 napos babó anyukája...
Addig ébresztettem, amíg sárga volt és aluszékony. Lassan gyarapodott, muszaj volt.
Testvérét nem kellett kelteni, kelt ő magától, jellemzően éjjel 3-4 óránként. Örültem volna ha alszik, mivel neki nem volt eü problémája.
Miért is kedves 15?
Én nem látok sehol irigykedest
Igen már látom,hogy le lettél pontozva.
Nem értem én sem ezt.a fiam is négy hónapos koráig aludt egész éjjel mint a kisangyal.
Aztán volt pár hónap amikor óránként kelt
Most hogy egy éves már újra alszik egész éjjel
16.
12# Nem lehet, hogy azért lettél lepontozva, mert egy még sárga babánál írod tanácsként, hogy semmi baja nem lesz, ha nem ébreszti?
Ez nem irigység kérdése, a besárgult babák aluszékonyak, azt javasolják, hogy 3-4 óránként kelteni kell őket enni. Ha már nem sárga egyáltalán, akkor lehet nyugodtan hagyni aludni.
Mellesleg az én kislányom is nagyon korán átaludta már az éjszakát, de én szenvedtem jócskán a melleimmel. Muszáj volt kelnem fejni, elinte kétszer is, majd már csak egyszer hajnalban. Néha esküszöm örültem, ha felébredt a babám enni éjjel is, gyorsan letudtuk és aludt mindenki tovább. :) Hónapokig arra kelni, hogy szétdurran a melled és muszáj lefejni, pedig a babád hagyna aludni, nem jó érzés... Na mindegy, ezt nem kérdezte senki, csak leírtam, hogy mindennek lehet árnyoldala. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!