Szoptatok és tej mentesen kell táplálkoznom mert a pici tejérzékeny lett Mik azok az élelmiszerek amiket lehet fogyasztani ez alatt az idő alatt?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 17:04
11/12 anonim válasza:
1 éves kor alatt nem lehet vérvétellel kimutatni a tejfehérje allergiát. Ha elmúlnak a kiütések, egy picike tejszármazékkal tesztelheted. Az is lehet, hogy egy keveset bír, de sokat nem. Az én fiamnál már akkor visszajött az ekcéma másnapra, mikor véletlenül megettem egy kocka tejcsokit. A jelen ajánlások szerint elég tünetmentesen tartani, ha egy keveset bír, akkor annyit ehetsz. Még azt is mondta a bőrgyógyász nekünk, hogy extra száraz bőrtípusnál segít a hidratálás is, folyamatos hidratálás mellett talán nem csapja ki a tej. De ez nálunk nem jött be, kénytelen voltam diétázni.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem kiütéses a gyerek hanem vér jelent meg a székletében
2023. ápr. 27. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!