Meddig sikerült szoptatni a babát? Miért hagyta abba, magától vagy leválasztottad?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 21:16
11/18 anonim válasza:
7 hónaposan leválasztotta magát amikor már kúszott,ült, sok mindent evett már és uncsi volt.
Én 8 hónaposan terveztem abbahagyni
12/18 anonim válasza:
Nektek hogy nem fáj a melletek amikor nem iszik többet tejet? én 6 óra után már érzem hogy feszül, 8 óra után már kellemetlen. El se tudom képzelni mi lesz ha leszokik róla.
13/18 anonim válasza:
2 éves korában, mert már jött a tesó és nekem borzasztó kényelmetlen és kellemetlen érzés volt fizikailag az egész. Szerintem el is apadt.
Amúgy addigra már csak napi 2 szopi volt, szóval nem volt nehéz ezt is elvenni már. Nem fájt, minthogy addigra már üresek voltak amúgy is a cickók, csak nyammogott rajtuk :D
14/18 anonim válasza:
12 Nálunk ez egy folyamat volt. Igazából nekem kb 2,3 hónap után igazodott a tejtermelés az igényekhez. Nem fájt, nem feszült, fejnk se tudtam. Pont annyi volt ami kellett. Ahogy egyre többet evett rendes ételt úgy szopizott egyre kevesebbet. A végénél már csak alváshoz igényelte és (én úgy gondolom) leginkább komfort volt nem igazi szopizás. Először a nappali alvással hagytuk el aztán az estivel. Nem feszült a cicim. Ha megnyomtam jött belőle de inkább nem nagyon poszkáltam.
15/18 anonim válasza:
7 hónaposan kijött at első 2 foga és nem volt hajlandó utána szopizni.
12 hónapos koráig még fejtem neki
16/18 anonim válasza:
Nálunk is úgy mint a 14-es válaszolónál. Mármint a tejtermelődéses dolog. Valahogy magától alakult az is. Leszoktatás után még 3-4 hónapig volt enyhe szivárgás, vagy hogy is nevezzem, de azóta leállt teljesen.
17/18 anonim válasza:
6 hónapos korig kapott anyatejet, de az utolsó 2 hónapban már javarészt fejni kellett, mert nem fogadta el mellen. Aztán már hiába fejtem, folyamatosan csökkent a mennyiség. Tápszeres pótlás kellett. Amikor minden időmet a fejés, eszközök mosogatása vette el és még így is a tápszert preferálta, valamint már semmi nem használt a sebes mellbimbókra abbahagytam. 6 hónapos koráig akartam kihúzni. Az első napokban napi 1-2x fejtem, ha feszült és kb 1- másfél hét alatt elapadt. Azóta mentálisan fényévekkel jobban vagyok. A baba pedig boldog.
18/18 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, aki pirosat nyom egy ilyen kérdés alatti válaszra, az miért teszi? Mindenki a saját tapasztalatát írja le. Mi ezen a nem hasznos? Szánalmas 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!