Újszülött szoptatásával probléma?!
10
5. Nap lővellt be
De a rendszeres mellretétellel azzal a kevéskével is gyarapodott a súlya, amivel haza is engedtek.
Otthon durrant màr
Kizárólagosan (viszonylag hosszan szoptattam)
Aha.
Nekem is tanácsolta szoptatási tanácsadó, hogy ó, 50-60 percig hagyjam mellen. Ennek annyi lett az eredménye, hogy naponta többször 50-60 percig stresszeltem folyamatosan.
Aztán hazamentünk, első nap jött a védőnő, hogy nyugi, gyakrabban 15 percekre, közte Egyek, igyak, bámuljam a gyereket, csacsogjak telefonon, bármit, csak ne szoptassak, mert a stressz, hogy nem megy, többet árt. Igaza lett.
Én nem stresszelek még. Van akinek több idő mire beindul. Nem vagyunk egyformák. Csak olyan rossz látni hogy éhes. Sír. Most kapott tápszert, de kb ugyanolyan ehesnek tűnik.
A mellbimbóm tegnap sokkal jobban fájt. Most is, de most azért már jobb. Remélem mihamarabb megindul ez a tej is.
A 15 percesre azt mondta, hogy azért hogy ne sebesedjen ki a mellbimbó. Bár aztán ahogy látom van ahol más a felallás és inkább többet javasolnak.
Hány kiló mennyi tápszert kapott?
Nekem kiszúrták a szemem a kórházban 10 ml tápszerrel, jóhogy nem lakott jól és ordított ugyanúgy
Átlagosan a 3-4. napon indul be a tej, van akinél előbb, van akinél később.
A mellbimbó általában nyelvfék vagy helytelen szoptatási technika miatt fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!