Újszülött szoptatásával probléma?!
Ez nem probléma.
Ez a normális.
Barom tanácsot kaptál. NEM szabad korlátozni a szopás idejét, mert sose indul be a tejed.
Germastan krém esetleg segíthet a fájdalmon, azzal ha bekened, nem kell lemosni mielőtt bekapja.
Nekem nagyon jó szoptatási tanácsadó volt bent a kórházban, ő azt javasolta, hogy minnél többet legyen rajta. A bentlétem alatt szinte csak akkor nem volt cicin amikor elvitték vizsgálatra vagy fürdetni. Ha levettem, rögtön sírt.
Normális
4. Trimeszter
Ne korlàtozd!
Nàlunk màr a kórhàzban azt mondtàk, hogy 2 óránként minimum ( nem maximum) 2*10 percet tegyük mellre, addig amíg be nem lövell. ( plusz, ha van ezen felül is igénye)
Utána lehet igény szerintre állni.
4-es vagyok
Viszonta rettenetes fájdalom nem normális!
Fordulj tanácsadóhoz, lehet rossz a technika.
Ezek után nem is csodálkozom, hogy annyian "nem tudnak" szoptatni, ha még mindig ilyen remek tanácsok keringenek...
A tej a mellet ért ingertől indul meg, konkrétan szoptatás alatt termelődik, nem két szoptatás között.
Kérdező!
Azért sír a babád, mert éhes és nem jut neki elég tej.
A rettenetes fájdalmad is azt jelenti, hogy szegény gyerek már szívja erősen, de nem jön neki elég.
Írass fel a gyerekorvossal Beba tápszert!
Ez nálunk is így volt és a védőnő tanácsát megfogadva mindenkinek jobb lett a helyzete, ajánlom neked is sürgősen!!
Hidd el, a rettenetes fájdalom nem normális és a kenegetős krémek meg xart sem érnek !!!
2napos gondolom bent vagytok még, ahol szültem 2 nap után kapott pótlást.
4-5 nap indult be a tejem, adtam tápot, 1x2x hogy legalább akkor jól lakjon. Amikor beindult a tejem nem kellett pótlás
Van akinek 4-5 nap mire beindul a tejtermelés. Nem tartom normális dolognak ilyen sokáig éheztetni a gyereket.
Nekem jócskán nagy súllyal születtek a gyerekek, a másodiknál kérnem sem kellet, a csecsemős nővérek kérdezték meg hogy adhatnek-e neki pótlást pedig bababarát kórházról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!