Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 11 hónapos kisfiamegyik...

11 hónapos kisfiamegyik napról a másikra elhagyta a szopizást. Hogyan apasszam el a tejet?

Figyelt kérdés
Igaz, már csak reggel és/vagy este szopizozz, de azért egy kevés tejem van még. Most szívjam le, ha nagyon feszít majd? Vagy nem lesz olyan,mert beáll rögtön? Szedjek vmt? Mit és az mennyi idő után hat?
2010. okt. 4. 08:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 5 napja kezdtem apasztani, de nekem nagyon sok tejem van még (a babám elválasztotta magát). Urtica urens ch.30 -at szedek , meg zsálya teát iszom. Az első napok nagyon nehezek voltak, sűrűn kellett fejnem kicsit, hogy ne feszüljön. Utána egyre könnyebb, de egy dolgot még mindig megcsinálok, este a zuhany alatt engedem a melleimre a meleg vizet és kimasszírozom belőle a csomót, ha van+ kézzel fejek egy kicsit, hogy éjszakára ne feszüljön. Most már csak érzékenyek a melleim, de nem feszülnek. Sok sikert!
2010. okt. 4. 09:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Első válaszoló: Neked sok tejed volt? Mert én is apasztani készülök de nekem nincs annyira sok tejem szerintem. Csak éjjelre nekem is szokott a mellem feszülni meg keményedni csomósodni. De fejni alig tudok valamennyit belőle.
2010. okt. 5. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!