Szedtek valamilyen nyugtató hatású vitamint vagy gyógyszert szoptatás alatt amikor már nagyon fáradtak és feszültek vagytok?
Magne-B6-ot szoptatás alatt nem ajánlják, rá is van írva.
De vegyél Sedatif PC homeopátiás tablettát, lefekvés előtt szopogass el 2-4 szemet. (Előtte és utána fél órával semmilyen illóolajos dolgot ne egyél, és nem használj! Fogkrémet sem.)
Használhatod hosszú ideig is, semmilyen káros hatása nincs. Én így éltem túl, és agykontrollal. :)
Szia!
Nem írtad mennyi idős a babád, mert az is fontos lehet. A legjobb megoldás az, ha tudsz pihenni napközben. Próbáld meg valakire rábízni két szopi/ evés között, ha van rá mód, és feküdj le. Az sem baj, ha nem alszol, de pihenni KELL. Egy jó fürdő, vagy egy hosszú tusolás is jót tehet. gyógyszert csak a legvégső esetben, és csak orvos tudtával és beleegyezésével!!! Ha feszült vagy, ő is az lesz, és sose lesz vége. Jó lenne tudni, mi az oka a sírásnak. Ha az okot megszünteted, akkor végre kialhatod magad. :-)
sziasztok. 14-én lesz a babám 6 hós, a fogával kinlódik szegénykém.plussz az orra is gyakran eldugul, pedig nem beteg, ma is voltunk dokinál.
az éjjel kicsit többet aludtunk, csak 4-5 alkalommal kelt föl a drága. remélem ma még jobb lesz. a ínyére dentinoxot használunk ezen kívül homeopátiával is próbálkozok, viburcol kúpot szoktam adni neki. de ugyan úgy sír és nem alszik a kúppal sem.nurofen időnként segít.
tényleg jó lenne egy jó alvás de sehogy sem sikerül összehoznom. anyukámra biznám babát de ő dolgozik más meg nem nagyon jöhet szóba.
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!