Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Létezik, hogy 1 hós kisbabámna...

Létezik, hogy 1 hós kisbabámnak, csak az egyik szeméből jön könny, ha sír?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 09:42
 1/5 anonim ***** válasza:

igen létezik.amiről én tudok hogy hogy el lehet dugulva a könnycsatornája.

ajánlom hogy kérdezd meg az orvost vagy a védőnőt!

remélem nincs igazam

2010. okt. 3. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:

igen, sajna ez valszeg könnycsatorna dugulás? Az én babómnak is van, majd a 7-8 héten kell visszavigyem a szemészetre, é ha nem múlik el, akkor átmossák..:-((, ami nem egy leányálom állítólag.

Nekem masszírozom kell neki, így nemtudom leírni, hogy hol, de tényleg kérdezz rá a védőnőnél...

Az enyémnek csipásodik is, elég csúnya...

jobbulást kívánok!

2010. okt. 4. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:

szia,

nálam is igy volt a kislányommal, először egyik szeméből sem folyt könny, aztán meg csak az egyikből. én is megijedtem, hogy vinni kell kimosatni, de van egy szemész orvos ismerősünk és azt mondta hogy várjunk, mert a kisbabáknak ugyebár nagyon vékony a könnycsatorna, nincs olyan vékony kanül amit be tudnának vezetni anélkül hogy felsértik(na ezért ne egy leányálom). amig nincs egyfolytában begyulladva, nem csipásodik nagyon a kicsid szeme akkor nincs gond, lehet hogy neki később indul be, és tud átjutni a könny a csatornán. valóbna sokat kell masszírozni finoman az orrnyeregnél és az segít, de én eleinte nem is masszíroztam és egyik nap csak megindult a másik szeméből is. szval sztem ne menj vele rögtön orvoshoz ha nincsenek egyéb gondok!

remélem segítettem:)

szia

2010. okt. 6. 00:37
 4/5 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan menj orvoshoz a babáddal. Nem veszítesz semmit, sőt! Nálunk hasznos tanácsokkal látott el( maszírozás, hogyan, milyen módon), kaptunk különböző szemcseppeket, s kinőttük. Az orvosok is az átmosás ellen vannak, nekik sem kellemes élmény egy lefogott, anyától idegenek kezében üvöltő gyereket kínozni. 5 hónapos koráig biztosan nem mossák át, addig sokat nő, tágul a könnycsatorna. Szóval orvos lássa a gyereket, míg be nem gyullad jobban, először akár elég a háziorvos is.

Minden jót!

2010. okt. 10. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, nálunk itt ha nem könnyezik a baba akkor rögtön átmossák, mindegy mennyi idős, ezést is írtam, h várnék kicsit...de ezek szerint csak erre felénk ilyen brutálok a dokik..természetesen ezt én is támogatom, hogy szemcseppet adjon a doki és megmutassa a masszírozás technikáját.:) csak azért írtam, mondom mert nálunk ez van.sajnos.
2010. okt. 12. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!