Hajfestés? Mi van, ha 2 szoptatást 2szer tápszerrel váltok ki?
?? Hát ezt én sem értem, de megpróbálom megfejteni. Szerintem attól tartasz, hogy melírozás után a tejedbe valahogy belemegy a festék, vagy valami káros anyag és megissza a babád, ezért fejnéd és öntenéd ki a tejet? Ha igen, akkor felesleges, mert nem megy át a tejbe a hajfesték. Még terhesség alatt is szabad hajat festeni, csak jól szellőző helyen kell tartózkodni.
Egyébként meg ha csak annyi, hogy a babát 2 etetés erejéig másra bíznád, akkor fejj le tejed, tegyétek be a hűtőbe és aki eteti, megmelegíti. Felesleges a tápszer.
Bocs, igen, nem volt érthető a kérdés. szóval, igen, attól tartottam/tok, hogy átmegy a tejcibe.
Azért gondoltam, hogy lefejem, hogy azt ne kapja meg, addig kap tápszert. Attól baja lenne? mert nem volt túl jól szellőző a fürdőnk, örülök, hogy akadt 10 percem az egészre...
Én befesttettem szoptatás alatt, mert a vörös lenövés elég ronda volt, ezért visszacsináltam az eredeti színt.
Nem fejtem, nem hagytam ki szoptatást. Olyankor mentem, amikor más nem volt, hogy kevés legyen a vegyszerszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!